Din regnskapsfører for fremtiden

-SOM VÅR KUNDE ER DU UNIK-

Vi tilbyr komplette regnskapstjenester, bedriftsrådgivning og automatisering av regnskap

SOLVENS AS

Dataløsninger

Digitale løsninger er svært viktig for både oss og våre kunder. Vi søker alltid å finne løsninger som er tilpasset kundens behov. Vi oppdateres stadig på ny teknologi som gjør samarbeidet mer effektivt. Med våre løsninger vil det bli enkelt for deg å godkjenne dine inngående fakturaer og reiseregninger fra PC, nettbrett og smarttelefon. Du vil som kunde hos oss alltid ha tilgang til informasjonen du trenger for å styre bedriften din.

PowerOffice Go

Få en enklere hverdag med skybasert regnskap fra PowerOffice Go. Poweroffice Go er et komplett skybasert system for regnskap, faktura, reiseregninger, timeregistrering og lønn.

Med PowerOffice Go vil du komme så nært et papirløst regnskap som det er mulig å komme.

Du vil slippe å arkivere/levere bilag. Faktura sendes direkte fra dine leverandører til fakturamottaket hvor de blir bokført og betalt etter aksept fra deg. Gjennom appen kan du starte registreringen av reise idet du går ut av døra hjemme. Registrer utlegg, kvitteringer og kjøregodtgjørelse på mobilen underveis.

Dokumentsenteret gir deg tilgang til delte og egne dokumenter. Det er mulig å legge til nye bilder og åpne eksisterende dokumenter fra din mobil.

Du vil ha et oppdatert regnskap i sanntid, og kan ta bedre beslutninger med ferskere informasjon. Vi ordner resten, og du kan benytte tiden til det du ønsker å jobbe med.

Vi tilbyr integreringsløsninger med ditt system. Sammen kan vi finne den beste løsningen for deg.
Les mer om Poweoffice Go sine utvidelser her: https://poweroffice.no/utvidelser/

Fordeler med nettbaserte løsninger

Tilgang på rapporter og egne dokumenter

Tilpasset arbeidsdeling mellom oss og deg som kunde

Fakturering direkte i regnskapet

Effektiv føring av banktransaksjoner

Større mulighet til å følge med selv

Oppdaterte regnskaper så ofte en ønsker

Hva er skytjenester?

Skytjenester er en samlebetegnelse på ulike typer programvare og IT-tjenester som tidligere ble lagret på virksomhetens egne servere, men som nå leveres via internett.

Et skybasert regnskapssystem driftes hos en ekstern leverandør som har sine egne servere og kommunikasjonsløsninger som kunden kobler seg opp til. Løsningen kan nås med maskiner med nettleser og internett tilgang. Ved et skybasert regnskap vil du ha nødvendig informasjon tilgjengelig uansett hvor du er.

Aktuelt

12 TING DU MÅ SJEKKE I SKATTEMELDINGEN DIN!

12 TING DU MÅ SJEKKE I SKATTEMELDINGEN DIN!

  12 TING DU MA SJEKKE I SKATTEMELDINGEN DIN! Selvangivelsen har skiftet navn til skattemelding, men det har ikke redusert behovet for å sjekke grundig de opplysningene som er lagt inn på deg. Her er 12 tips til poster du bør sjekke spesielt grundig før innlevering....

Alle kassasystem må være oppgradert i løpet av 2018

Alle kassasystem må være oppgradert i løpet av 2018

Den nye kassasystemloven stiller nye krav til bedrifter som driver kontantsalg. Innen 1. januar 2019 må bokføringspliktige bedrifter ha satt seg inn i det nye regelverket og ha et system som tilfredsstiller de nye lovkravene.Den nye kassasystemloven med forskrift...

Pliktig å melde elektronisk adresse i 2018

Pliktig å melde elektronisk adresse i 2018

Fra 2018 blir det pliktig å melde elektronisk adresse til enhetsregisteret. Med elektronisk adresse menes enten e-postadresse eller et mobilnummer det kan sendes SMS til. Hovedformålet med dette er at offentlige myndigheter skal kunne kommunisere elektronisk med...

Vi kan hjelpe til med

Tjenester

Regnskap
Lønn
Budsjett
Rådgivning

Avdeling Florø
Evja
6900 Florø
Telefon 57 75 14 40

Avdeling Bremanger
Iglandsvika 18
6727 Bremanger
Telefon 57 79 11 11

© Solvens AS - Webdesign Webtjenesten.